" /> BeeldMerk grafisch blog

Eenvoudig afbeeldingen voor social media op maat maken


landscape-screen

Ben je actief op verschillende social media en ben je niet vertrouwd met Photoshop? Dan ken je vast het probleem van al de verschillende formaten/verhoudingen van beeldmateriaal dat je wilt posten. De oplossing: Landscape by Sprout Social!  
Lees verder

Nieuwsbrieven & privacywetgeving


nieuwsbrief-mailchimp-privacywetgeving

Welke stappen moet je ondernemen om nieuwsbrieven te versturen in lijn met de Privacywetgeving (AVG)? Een korte uitleg en een handleiding voor Mailchimp gebruikers.Lees verder

Privacyverklaring voor je website. Hoe maak je die zelf?


privacyverklaring-avg

Met het oog op de nieuwe privacywetgeving (AVG) die mei 2018 in werking treedt, willen we je er op wijzen dat je website een privacyverklaring moet bevatten. Hiertoe ben je wettelijk verplicht. Maar hoe stel je die samen? We helpen je op weg…Lees verder

Waarom zie ik de aanpassingen aan mijn website niet?


cache

Voor onze Webcompact en Webcompleet klanten passen wij regelmatig de inhoud van hun website aan. Soms meerdere aanpassingen op dezelfde dag. In sommige gevallen zijn deze aanpassingen niet meteen te zien. Dit heeft te maken met het zogenaamde "cache" of geheugen van de browser waar men mee kijkt.

Wat is het probleem?

Lees verder

Melding in Google Chrome op niet beveiligde websites.


chrome-not-safe-screen

Google’s Chrome browser toont vanaf Oktober een “Not Secure” melding op http website pagina’s (pagina’s die niet zijn voorzien van een SSL certificaat)  wanneer gebruikers persoonlijke informatie invullen.

Lees verder