Privacyverklaring voor je website. Hoe maak je die zelf?


privacyverklaring-avg

Met het oog op de nieuwe privacywetgeving (AVG) die mei 2018 in werking treedt, willen we je er op wijzen dat je website een privacyverklaring moet bevatten. Hiertoe ben je wettelijk verplicht. Maar hoe stel je die samen? We helpen je op weg…Lees verder >>

Waarom zie ik de aanpassingen aan mijn website niet?


cache

Voor onze Webcompact en Webcompleet klanten passen wij regelmatig de inhoud van hun website aan. Soms meerdere aanpassingen op dezelfde dag. In sommige gevallen zijn deze aanpassingen niet meteen te zien. Dit heeft te maken met het zogenaamde "cache" of geheugen van de browser waar men mee kijkt.

Wat is het probleem?

Lees verder >>

Melding in Google Chrome op niet beveiligde websites.


chrome-not-safe-screen

Google’s Chrome browser toont vanaf Oktober een “Not Secure” melding op http website pagina’s (pagina’s die niet zijn voorzien van een SSL certificaat)  wanneer gebruikers persoonlijke informatie invullen.

Lees verder >>

Aantal websites met SSL certificaat groeit snel...


SSL-certificaat-website

Het aantal .nl-domeinen met een ssl-certificaat zat het afgelopen jaar behoorlijk in de lift. Het totale aantal sites met een beveiligde verbinding ging van 82.000 naar 390.000.

Dat schrijft de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN), de beheerder van het .nl-domein, op zijn website. 

Lees verder >>