Melding in Google Chrome op niet beveiligde websites.


chrome-not-safe-screen

Google’s Chrome browser toont vanaf Oktober een “Not Secure” melding op http website pagina’s (pagina’s die niet zijn voorzien van een SSL certificaat)  wanneer gebruikers persoonlijke informatie invullen.

Lees verder

Win een gratis SEO Analyse van jouw website!

Deel of like ons Facebook bericht en win een gratis SEO analyse met verbeterpunten van jouw website. Plaats een reactie onder het Facebook bericht: "Ik doe mee!"


Jouw website hoger in Google?

Hoger scoren in Google's lokale zoekresultaten wil iedereen. Maar hoe doe je dat? Hou jezelf als ondernemer of webmaster up-to-date en volg onze Workshop! Willen jouw vrienden ook hoger in Google? Deel of like dan dit bericht en maak kans op een gratis analyse met verbeterpunten van jouw website! Laat in een reactie weten of je meedoet! Workshop info: https://www.beeldmerk.org/workshop-hoger-google.php #laatjezien

Geplaatst door BeeldMerk grafische dienstverlening op maandag 3 juli 2017Lees verder

Ondernemer vs. Google. Een haat-liefde verhouding.


Google vs. ondernemers

Google kan een boete tegemoet zien van maar liefst 2,4 miljard euro vanwege machtsmisbruik. Google trekt haar eigen prijsvergelijker Shopping namelijk voor in de zoekresultaten. Zo oordeelt de Europese Commissie. De vraag is echter of Google daar erg van onder de indruk is. Deze vorm van machtsmisbruik heeft waarschijnlijk een veelvoud aan inkomsten opgeleverd.

Het rapport gaat echter niet in op andere vormen van verondersteld misbruik waaraan de zoekgigant zich schuldig maakt….

Lees verder