Restaurant 't Vlasbloemeken Koewacht laat zich zien! Wij verzorgden de gevelreclame.

Belettering


Zorgen dat je gezien wordt, is een eerste vereiste om herkend te worden. BeeldMerk is gespecialiseerd in alle vormen van belettering. We voorzien je bedrijfspand van de juiste (verlichte) gevelreclame, we verzorgen de belettering van je bedrijfsauto of complete wagenpark en nemen ook graag de bewegwijzering in en om het bedrijfspand of -terrein voor ons rekening.

Dat doen we door de huisstijl creatief en op de juiste wijze te vertalen. Daarbij houden we rekening met het gebruik, bijvoorbeeld binnen of buiten, en het budget. Alleen zo kunnen we je goed adviseren over de juiste materialen en een passende prijs/kwaliteitverhouding.

We verzorgen:
  • de grafische vormgeving,
  • de productie van (groot formaat) printwerk (middels UV inkten voor een langere levensduur) en benodigde materialen
  • en natuurlijk de montage of installatie waarvoor wij VCA gecertificeerd zijn.

Alles met één aanspreekpunt; dat werkt snel, efficiënt en is ook prijstechnisch de meest voordelige keuze.


Portfolio:

gevelbelettering voor Vlaeynatie

Gevelbelettering Vlaeynatie


De belettering van Vlaeynatie is uitgevoerd met dibond plaat gespoten in autolakken voor een langere levensduur. De letters, 3000 mm hoog, zijn verlijmd op het damwand profiel
Bord voor gemeente terneuzen

Bewegwijzering


Deze bewegwijzering in opdracht van de gemeente Terneuzen is uitgevoerd op aluminium panelen en afgewerkt met reflecterende folie.
Inkompanelen bewegwijzering voor Vlaeynatie

Bewegwijzering / inkompanelen


De inkompanelen voor het terrein zijn uitgevoerd met aluminium profielen in combinatie met dibondplaat welke rechtstreeks zijn bedrukt en afgewerkt met laminaat voor een langere levensduur.
autobelettering terneuzen

Autobelettering Croes


De belettering is uitgevoerd in een gegoten kwaliteit folie afgewerkt met glans laminaat. Ook is het logo aangepast zodat deze beter uitkomt in belettering, bedrijfskleding en drukwerk.
edge glass folie

Edge glass folie H4A


De kantoren in het nieuwe pand van H4a zijn voorzien van edge glass folie met een lijnen patroon. Hierdoor is de inkijk minder maar oogt het niet als gesloten
gevelbelettering h4a

Gevelbelettering H4A


Deze gevelbelettering is uitgevoerd in aluminium. Het 3D logo is gespoten in de juiste kleuren met hoogkwaliteit autolak voor een langere levensduur.
Stacks Image 1481

Autobelettering De Hoop


Vernieuwde belettering van truck voor De Hoop bouwgrondstoffen Terneuzen. Wij verzorgden het hele traject van ontwerp tot uitvoering.
Acrylox belettering voor schoolgebouw

Acrylox belettering


De acryloxletters (8 mm) in vrolijke kleuren geven een frisse uitstraling op de gevel van dit schoolgebouw.
Stacks Image 1491

Belettering wagenpark Verhulst


Belettering van wagenpark (volgens door ons ontwikkelde nieuwe huisstijl) bestaande uit 5 VW Caddy's voor Verhulst te Axel.
belettering van bulkwagens

De Hoop bulkwagens


De belettering op de bulkwagens worden uitgevoerd met folie en middels spuitwerk geheel volgens de huisstijl van De Hoop.
autobelettering perspecto in Axel

Autobelettering Perspecto


De belettering is uitgevoerd in een gegoten kwaliteit folie afgewerkt met glans laminaat. Door de schakering van de kleurrijke vlakken is deze belettering een opvallende verschijning.
lichtreclame voor Boost

Gevelbelettering Boost


Opvallende lichtreclame met aluminium letterdozen uitgelicht aan de voorzijde met power led verlichting. Deze gevelbelettering wordt geschakeld middels een schemerschakelaar.
rvs belettering

RVS belettering


Deze belettering in RVS uitgevoerd en gemonteerd met afstandhouders geeft een mooie chique uitstraling. De RVS letters op de donkere houten achtergrond geeft een duidelijk contrast.
Amerplastics belettering

Gevelbelettering


Een nieuwe gevelkleding verdient ook een nieuwe gevelbelettering. De acrylox belettering (8mm) is middels verlijming gemonteerd op de gevel.
gevelbelettering voor Plantacote te Terneuzen

Plantacote belettering


Deze gevelbelettering op grote hoogte bestaat uit dibond panelen (4 mm) gespoten in de juiste huisstijlkleuren met hoogkwaliteit autolak wat garant staat voor een lange levensduur. De letters worden middels verlijming gemonteerd op de gevel.
gevelbelettering voor schoolgebouw de Kameleon

Gevelbelettering Kameleon


Deze éénvoudige gevelbelettering is uitgevoerd middels acrylox letters (8mm) gemonteerd op stenen muur middels afstandhouders. Door de eenvoud springt de kameleon van de muur.
Lichtreclame voor Servicenet Terneuzen

Lichtreclame Servicenet


Opvallende lichtreclame met aluminium letterdozen uitgelicht aan de voorzijde met power led verlichting. Deze letters zijn “zwevend” op het pand geplaatst middes een aluminium frame.
Frame en doek

Frame Autobedrijf Kapelle


Het frame met doek is gemonteerd op damwandprofiel. Voordeel van dit systeem is dat je vrij eenvoudig de reclame uitingen kunt vervangen middels een nieuwe doek.
Acrylox belettering voor Overloop

Acrylox belettering


Deze gevelbelettering is uitgevoerd middels acrylox letters (8mm) gemonteerd op damwand middels afstandhouders. De creme kleur van de damwand in combinatie met de bruine en groene elementen van het logo resulteren in een mooie uitstraling.
RVS belettering op gevel

RVS Belettering


Deze gevelbelettering voor de brandweerkazerne in Terneuzen is uitgevoerd in RVS geslepen letters en op afstandhouders gemonteerd op de gevel.
Gevelbelettering voor Letselverhalen Terneuzen

Acrylox belettering


Deze gevelbelettering is uitgevoerd middels acrylox letters (8mm) voorzien van folie geprint met UV inkten en glans laminaat. Printen met UV inkten geeft als voordeel dat de kleuren langer kleurecht blijven.

Wil je meer weten?

ADRES

BeeldMerk
Oostelijk Bolwerk 7
4531 GP Terneuzen
KvK/BTW

KvK 22045203
BTW NL817728077B01