Kapsalon Art of Hair laat zich zien! Wij realiseerden hun nieuwe Webcompact website.

Website ontwikkeling


Type Webcompleet


Een website laten maken is een proces dat de noodzakelijke aandacht verdient. Bij website ontwikkeling speelt, anders dan bij traditionele media, naast vormgeving ook de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid een belangrijke rol. Juist die gebruiksvriendelijkheid nemen wij als uitgangspunt bij de ontwikkeling van alle elementen in een website. Tijdens de testfase van meer omvangrijke websites werken we met een prototype waar je doorheen kunt navigeren. Zo krijg je een indruk van het eindresultaat nog voor het programmeren van start gaat.

Naast een creatieve kant hebben wij volop technische kennis in huis om het internet voor jou te laten werken. Zo zijn wij Technische SEO gecertificeerd. Dit betekent dat de website die wij voor je bouwen uitstekend "gelezen" kan worden door Google. Uiteraard ontwerpen en ontwikkelen we jouw website volledig op maat inclusief de gewenste functionaliteiten, uiteenlopend van een inschrijfformulier tot een intranetomgeving. Met ons eigen, op gebruiksvriendelijkheid ontwikkelde onderhoudssysteem (CMS) kun je deze Webcompleet website eenvoudig zelf beheren.

 • De Zeeuwse Ombudsman

  De Zeeuwse Ombudsman

 • Marle Mode Terneuzen

  Marle Mode Terneuzen

 • Travelmuze

  Travelmuze

 • Lippens van Loock

  Lippens van Loock

 • Ivooh! Retail

  Ivooh! Retail

 • Windekind Aangepast vakantieverblijf

  Windekind Aangepast vakantieverblijf

Type Webcompact


Daarnaast bouwen wij de Webcompact, een basisconcept voor minder omvangrijke websites zonder CMS systeem. Voor wie zich niet wil bezighouden met het onderhoud van een website, dat doen wij voor je en is bij de prijs inbegrepen! Zo heb jij de tijd om te ondernemen! De Webcompact is uitgerust met de meest voorkomende functionaliteiten zoals portfolio, Youtube, links naar je social media en Google Maps. Uiteraard zijn al onze websites geschikt voor smartphone, tablet, laptop en desktop.

 Drop Images Here 

Stacks Image 2724
Stacks Image 2726
Stacks Image 2728
Stacks Image 2733

Opdrachten voor derden


Regelmatig worden wij ingezet door derden om websites te ontwikkelen voor hun klanten. In overleg maken wij het ontwerp aan de hand van de gewenste indeling en functionaliteit. Daarnaast verzorgen wij de bouw van de website en het bijbehorende CMS. Hieronder een opdracht van Before The Hype voor hun klant Belle By Gaëlle.
Stacks Image 2798
Stacks Image 2802
Stacks Image 2800

SSL certificaat


Voor alle typen kun je bij ons een SSL certificaat regelen om de beveiliging van persoonsgegevens op je website te kunnen garanderen.

Workshop hoger in Google's lokale zoekresultaten


Natuurlijk wil je dat je website goed zichtbaar is in de lokale zoekresultaten van Google (local search). In de 1 op 1 workshop nemen we jouw website onder de loep en krijg je stap voor stap uitleg over de factoren die van belang zijn. Ook het inzetten van Facebook voor je bedrijf komt aan bod. Na afloop ben je in staat om zelf aan de slag te gaan!

Heb je een vraag over website ontwikkeling?


Onze ervaring is dat er veel vragen zijn voor de realisatie van een nieuwe website. Met name op maat te ontwikkelen functionaliteit vraagt om een goed overleg waar de wens en verwachting duidelijk in kaart gebracht wordt. Je vragen beantwoorden we graag zodat de latere uitvoering probleemloos kan verlopen. Op ons kantoor in Terneuzen staan we je graag persoonlijk te woord.

ADRES

BeeldMerk
Oostelijk Bolwerk 7
4531 GP Terneuzen
KvK/BTW

KvK 22045203
BTW NL817728077B01